Maarten Mulder

Hé, leuk dat je de tijd neemt ons te leren kennen.

Mijn naam is Maarten, 37 jaar oud en sportfysiotherapeut en sportperformance trainer.

Als oud topsporter in de honkbal sport, moest ik aftrainen om mijn lichaam gezond te houden. Toen is de liefde voor trailen en de bergen ontstaan. Al is de interesse voor het lichaam van kleins af aan er geweest.

Na het afronden van meerdere opleidingen heb ik inmiddels mijn eigen fysiotherapiepraktijk in Utrecht en geef ik workshops op het gebied van sportspecifiek trainen. Dit doe ik onder andere voor de Atletiekunie op de nationale dagen en atletiekverenigingen.

Ondertussen trail ik alweer fanatiek 8 jaar en ben ik behoorlijk wat 100km+ gefinisht.

Ga je met ons aan de slag, dan zal je met mij vooral de fysieke kant gaan behandelen. 

Hopelijk tot snel!

Collin van Almkerk

Hallo, mijn naam is Collin en ik verzorg de voedingsbegeleiding vanuit de Trailrunningcoach.

Ik ben 29 jaar oud en woon in het Oostenrijkse Tirol, vlakbij mijn geliefde bergen. Sinds 2019 ben ik werkzaam als sportdiëtist en help ik mensen hun voeding te optimaliseren.
 
Tijdens mijn opleiding als diëtist heb ik me gespecialiseerd in lifestylecoaching & sportpsychologie. Ik heb ervaring met het behandelen van topsporters, eetstoornissen,
ondervoeding en leefstijlveranderingen.
 
Naast de Trailrunningcoach ben ik tevens werkzaam voor Scorpions racing team, Alltractive en Almkerk Voeding & sport.
 

In mijn vrije tijd ben ik zoveel als mogelijk onderweg in de bergen die letterlijk naast me deur liggen. Naast trailrunning ben ik ook actief als alpinist, klimmer en hou ik ervan om te toerskiën.